Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Talentum Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazan Biopel Compact cu rezervor 250 Kg
3226 €
Brand
OPOP Biopel Line Compact
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Un cazan de 30 kW are un consum de 220 kg (un rezervor) de pelete pe timp de iarna, in 6-9 zile pe o suprafata de 250 m2 de incalzit, la o izolatie de min. 5 cm polistirena pe exterior, geamuri termopan. Consumul pe un sezon de 7luni varieaza intre 4,5 - 6 tone depinzand de temperatura exterioara si interioara.

PELETE: peletele este produs din rumegus provenit din lemn de esenta tare sau moale. Peleti din lemn de esenta tare: semnele distinctive intre cele doua tipuri de pelete consta in culoare.

Cea de esenta tare totdeauna este mai inchis la culare, pe cand cea de esenta moale este aproape alb. Capacitatea calorica a peletilor nu depinde de tipul lemnului folosit pentru producerea acestora ci de nivelul de umiditate a peletilor.
Avantajul peletelor fata de lemn este energia degajata in timpul arderi. Pentru ca acest tip de combustibil se prepara special, linia de productie incepe cu uscarea si retocarea rumegusului. Astfel capacitatea calorica a peletelor este de 4,9 kWh/kg, pe cand lemnul abea dupa 2 ani de uscare ajunge la aceasta capacitate, acesta din urma variand intre 2-3 kWh/kg. Peletele NU contine nici un aditiv!
Din Gura in Gura
Alte Produse